Mir Se Vini Ne Kosova-Crew
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kosova-Crew

ForumPortaliLatest imagesRegjistrohuidentifikimiEdhe nje Eee pc i zbukuruar Xat_chat

Edhe nje Eee pc i zbukuruar

Shko poshtë 
AutoriMesazh
erolind
A.i Mire
A.i Mire
erolind

Male Numri i postimeve : 676
Vendi : Shipashnica
Registration date : 26/10/2008

Edhe nje Eee pc i zbukuruar Empty
MesazhTitulli: Edhe nje Eee pc i zbukuruar   Edhe nje Eee pc i zbukuruar Icon_minitimeTue Oct 28, 2008 6:05 pm

Edhe nje Eee pc i zbukuruar F.1028055427299_m
Asus me modelin 1002HA ka dëshmuar se laptopët e vegjël dhe të lirë mund të duken edhe shumë bukur, e që çmimi të mos u rritet dukshëm.
Asus me Eee PC-në e vet e ka nisur trendin e laptopëve të vegjël dhe të lirë, të ashtuquajtur, netbooks. Puna qartazi po u ecën shumë mbarë sepse vetëm gjatë disa muajve të fundit i kanë disa modele të ndryshme të modeleve Eee.

Më i riu në vargun e tyre është 1002HA dhe ai kryesisht ofron pamje të rifreskuar më shumë sesa performansa të reja. Shtëpiza e zezë për nga dizajni na përkujton në modelin e Asus, por edhe me kualitetin e përpunimit të tij.

Brenda shtëpizës së re gjendet procesori Atom nga Intel me takt prej 1.6 GHz, një gigabajt memorie dhe disk të fortë me kapacitet prej 160 GB. Autonominë e tij do ta mbajë bateria me kapacitet prej 4.200 mAh. Duket se ky model i është dedikuar tregut evropian derisa çmimi i paralajmëruar është në euro dhe kushton 449 euro.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://kosov-crew.0forum.biz

Edhe nje Eee pc i zbukuruar
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» VW punon automjetin edhe më të vogël se Up!
» qee edhe do seriala prej meje
» KHG edhe pse serverin offline ende e rrezikshme

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mir Se Vini Ne Kosova-Crew :: Ks-Team :: Portali-
Kërce tek: